Kontakt

Hartmann’s Bredgade 4

1260 København K

Telefon: 33 33 09 63

E-mail: ulrik@hartmanns.com

 

Åbningstider:

Man, ons, tors og fredag kl. 10.00 – 17.30

Tirsdag kl. 11.00 – 17.30

Lørdag kl. 10.00 – 14.00

 

 

 

 

Har De spørgsmål eller kommentarer, er De velkom­men til at kontakte Hartmann’s: Ulrik Hartmann       NCDIA Member Logo

HARTMANN’S ARGYLE PINK DIAMOND COLLECTION

Det er nu seksten år siden, at vi hos Hartmann’s begyndte at handle med pink diamanter fra Argyle minen. Årsagen var, at vi blev dybt betaget af de australske diamanters utrolige evne til at reflektere lys og deres dybe, intense farvespil – og samtidig fascineret af det faktum, at Argyle minen kun kan producere pink diamanter i høj kvalitet i ganske få år endnu.   I løbet af de seksten år har vi erhvervet en ganske særlig ekspertise og en dyb indsigt i farvede diamanter. Et højt specialiseret område, der har krævet tætte relationer til særlige kontakter og talrige rejser til Antwerpen, New York, Genève, Hong Kong, Singapore og Australien.   Det var en milepæl, da vi i 2008 blev udnævnt til ”Argyle Pink Select Atelier”, og i den anledning åbnede en særudstilling af Argyle pink diamanter, der aldrig før var set i Skandinavien. Samtidig udgav vi en bog for at dele vores begejstring for disse sjældne og enestående smukke diamanter med andre diamantelskere.   I dag er interessen for pink diamanter større end nogensinde. Vi er derfor glade – og faktisk temmelig stolte – over, at vi her kan præsentere ”Hartmann’s Argyle Pink Collection”.   Vi håber, at denne eksklusive samling af unikke smykker vil finde vej til ejere, der har samme passionerede holdning til diamanter og smykker, som vi har. Som ved, at pink diamanter er mere end blot sjældne ædelsten. De er også dyrebare kærlighedserklæringer.

Hartmann’s udstiller på Kensington Palace i London

Tirsdag den 9. oktober 2012 danner Kensington Palace, London, rammen om en eksklusiv udstilling “Pink Diamonds and Royalty” i anledning af dronning Elizabeths 60 års jubilæum. Udstillingen er arrangeret af Rio Tinto som er en af verdens største mineselskaber, og kun få juvelerer fra hele verden er inviteret til at udstille – heriblandt Hartmann’s. Kravet til udstillerne har været strenge, for som med diamanter, er kun det bedste værdigt for en dronning. Udstillerne skal bære titlen “Argyle Pink Select Atelier” – en titel som Hartmann’s har som den ene af kun tre i Europa – og yderligere skal de udstillede smykker være med pink diamanter og have en værdi på 3 millioner kroner og op efter pr. smykke. Af øvrige udstiller kan nævnes, at Graff og Mousarieff er repræsenteret.   Se udklip fra udstillingen her:

Hartmann’s afholdt PINK-aften på Moltkes Palæ torsdag 2. maj 2013.

General Manager fra Argyle Pink diamanter, Josephine Johnson, fortalte sammen med Ulrik Hartmann om verdens største diamantmine som frembringer de sjældne pink diamanter.  Se udklip fra foredrag, stemning og smykker fra aftenen.

Fremstillingen af en unik Argyle Pink diamantring –The Otto

Lanceret til Argyle Pink Diamonds Tender preview i København, juni 2016

Tur til Argyle-minen

I maj 2017 gik en stor drøm i opfyldelse, da Ulrik Hartmann som eneste dansker nogensinde besøgte Argyle-minen og ved selvsyn oplevede mineprocessen, og blev slået omkuld af naturens skønhed i East Kimberly i Australien.

 

NCDIA Member Logo

FØLG OS
Cookie- og privatlivspolitik